Pe cine ai mai impresiona?

Azi mi-a venit mie o idee: cum ar fi ca oamenii, în loc de haine, să poarte bani? Fără culori, fără nimic. Câți ar rămâne fără prieteni? Câți ar rămâne fără iubiți? Câți s-ar mai urî pe ei?

money-dressSă vină la tine pițipoanca aia obosită din clasă, să-ți ridice rândurile de bancnote de 10 lei din care e formată bluza foarte scurtă, pentru că nu îți permiți mai multe bancnote de 10 lei cât să nu ți se vadă curul, să te apuce de ele, și să te întrebe cu glasul ei mieros de scârbă: ”Cât a costat?”, numărându-ți hârtiile de sub sâni.

Să te duci la interviu într-o rochie făcută din bani, probabil furați, și să nu te angajeze, spunându-ți că sigur ai deja suficienți bani. Să îți scoți bani de pe card ca să-ți faci o pereche de pantaloni din ei. Să te duci la o curvă s-o fuți, și să-i dai la o parte bancnota de cinci milioane dintre picioare, păstrând-o tu. Să furi și prostituatele, îți dai seama?!

Viața ar fi cu siguranță mai sinceră, dar și mai grea. Poate că lumea e chiar ok așa cum e ea.

Reclame

5 gânduri despre „Pe cine ai mai impresiona?”

  1. Mai degraba brutal. La fel si „oamenii sunt tigari”. Brutal, asa cum numai adevarul poate fi. Brutal ca doua palme peste fatza. Brutal ca si o cafea tare bauta dimineata, pe stomacul gol. Vezi lucrurile simplu si direct. Trebuie ca ai ceva cultura, experienta de viatza si multa, multa traire interioara. Continua-ti razboiul si poate, vei castiga.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s