Libidinoșii care-mi scriu pe Facebook

Niciodată nu l-am judecat pe Răzvan Băiat Finuț. Nici pe Mohammad Ali, care m-a cerut în căsătorie, și mi-a mai cerut încă cinșpe persoane din listă, cu același roman km-ertic. Nu îl judec nici pe tipul care m-a înjurat de morți că nu i-am răspuns la ”cf skumpy”, nici pe țăranul Ionuț, care mi-a zis că ”o fată atât de tânără ca tine nu poate face greșeala s-ă se căsătoreask”, deși sunt ”Married” cu iubitul meu doar la caterincă. Nici pe Răzvy, nici pe Mohammad, nici măcar pe Ionuț, nu îl am în listă.
maxresdefault

Dar nu îi judec. Sunt niște oameni cărora le lipsesc multe piese de puzzle până să ajungă la destinul iubirii. Și le e lene să își facă viața, așa că lasă destinul deoparte și își caută singuri fericirea, ruinându-și ultima speranță de a aștepta. Pentru ei chiar înseamnă să-ți scrie ție ceva. Sunt niște ființe bătute de soartă, și merită toată compasiunea. Nu primesc iubire, n-au primit vreodată înțelegere. Pentru ei sunt lucruri străine, și niciodată nu vor înțelege lumea ca noi.

Niciodată nu înjura un om pe Facebook doar pentru că tu știi să scrii, iar el nu. Poate chiar are ceva inteligent de zis, chiar dacă scrie ”Am fost l-a magazin și ma-m gândit l-a viață”. Dacă te înjură, dă-i pace. Nimic nu merită să-ți consumi energia. Acolo s-a oprit viața lor. La frustrări și împroșcare de venin. Citește și teoria mea despre ură, ca să-ți dai seama la ce mă refer.

Eu, de obicei, le dau block. Dacă și văd. Chiar dacă e așa, nu-mi place să știu că un nene de la țară suferă acum că mi-a scris mie 23 de mesaje. Îi dau block, și nu mă mai poate găsi. Niciodată nu mi-am bătut joc. Trebuie să învățăm să fim mai buni. Și asta e o luptă. Lupta de a fi mai bun. Lupta de a primi bunătate. Când n-ai avut-o niciodată. Nu te costă nimic.

poate că ăstuia, salam chiar i-a schimbat viața
poate că ăstuia, salam chiar i-a schimbat viața
Reclame

2 gânduri despre „Libidinoșii care-mi scriu pe Facebook”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s