Pedofilii de pe stradă

poză făcută de mine, pe când aveam fotografia ca pasiune.
poză făcută de mine, pe când aveam fotografia ca pasiune.

Deci, uneori am impresia că România e mama cocalarilor, care mai de care mai scârboși și dezgustători. Și, mai am impresia și că, în București, aceste specimene nu beneficiază de aer condiționat în case, așa că vara umplu străzile cu putoarea lor îngrozitoare de libidinoși nespălați.

Acum, vă voi povesti ce am făcut ieri. Am ieșit pe ușă. Trebuia să ajung la două stații de mine, și, cum urăsc RATB sau orice chestie la cherimul căreia trebuie să fiu, am mers pe jos, ca de obicei. Purtam tricoul All Hope Is Gone, pantaloni scurți negri, dar nu extrem de scurți, adică îmi acopereau fundul și toate cele, și Vanși. Ok. Pornesc pe drum, traversez strada, doi melteni întorc capul după mine. Eu îmi continui drumul, ce e să fac? E intersecție mare, nu m-or viola aici.

Trec de prima stație, și îndreptându-mă spre a doua, aveam de parcurs un bulevard. BULEVARD, în pula mea. Și era o parcare, am zis că trec de ea. În fața mea, un om normal, aparent, cu o pungă de Mega-n mână, trântea pumnii în vitrina de la BCR. Am zis c-o fi trist, na, poate îi ia casa, ce naiba, merg înainte. După îl văd că vine spre mine, și-mi face cu mâna. Și scoate limba. Păăi… pot să fug înainte, dar repede, și să mă violeze, sau să o iau înapoi… A, păi, bag pula, știi ce sprint am băgat, în spate?

Traversez, întorcându-mă la începutul bulevardului, ca să dau de o trecere de pietoni, fără semafor. Vizavi, văd dubiosul mergând pe unde alergasem eu, râzând și șchiopătând. Ok. Ajung la destinație, și aștept persoana cu care trebuia să mă văd. Trece un meltean, și în timp ce mergea, mai și întorcea tot capul după mine. După vreo zece minute, s-a întors din nou, venind spre mine și, la fel, holbându-se. Mi-am schimbat locul, să pară că mă plimb în timp ce aștept. Și a fost ok. Lângă mine era o tipă super bronzată și tatuată, într-o bustieră turcoaz, burtă goală, și fustă turcoaz. După ea nu întorcea nimeni capul.

b014d-tumblr_l6mtlbi75b1qzsuoro1_500

Și acum, că mi-am mai amintit ceva. Veneam de la liceu, tot așa, pe jos. Și mă urmărea unul cu bicicleta. Eu traversam, el din spatele meu (cum îl știam eu), apărea în fața mea, pe partea cealaltă. Sau dispărea pe o străduță, apoi ieșea din nou. Era Sf. Elena, m-am oprit să-i iau mamei bujor. Nenea s-a oprit și el și făcea ture pe loc. Eu am tras muuuult de timp, până a plecat. Eram îmbrăcată în bluză cu mânecă lungă și blugi, chiar nu știu ce voia de la mine.

Mă, și mai am zile din alea în care mi se pare că e apocalipsa zombie. Oameni cu fețele deformate, cu sânge peste tot, cu cicatrici, numai d-ăștia văd în unele zile. Oriunde aș fi. Să mor eu…

Reclame

2 gânduri despre „Pedofilii de pe stradă”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s