Eu judec fizicul

Da, frate, săriți-mi în cap! Judec oamenii după cum arată, și îmi dau seama ce fel de oameni sunt. Nu, voi poate înțelegeți greșit… dacă cineva e mai mare, e doar gras, nu balenă, nu batoză etc. Doar gras. Că doar nu e slab.

Eu nu judec fizicul. Îl judec. Tu nu judeci înainte să zici că nu judeci?

Dacă o fată e blondă și se machiază cu roz,nu încerca să-mi zici că e metalistă. Nici că există doar pițipoance și metaliste pe lume. Da, ea, ca om, o fi de treabă. Dar idolul ei e Barbie, și nu poți nega asta.

O fată îmbrăcată hippie, e fan al curentului, sau hipioată. Care e faza? Da, e hipioată, că așa vrea ea să arate, așa a ales ea să se afirme. So cool.

Dacă ești slabă și ai 1.50, de ce te oftici atunci când îți zic că arăți ca un copil de 12 ani? De e să-mi fie rușine? Chiar așa arăți. Ești complexată, ok, dar așa ești tu, înveți să te accepți. De ce să-mi fie frică să-mi dau cu părerea?

Dacă o fată e roșcată și are tricou cu Evanescence – Fallen (cel mai sinistru lucru atunci când se șifonează, promit), nu înseamnă că e un ”copil neînțeles”. Rock-ul e un stil de viață. Și e al dracului de mișto. Ei îi place trupa și atât. Rock-ul nu e o perioadă, pițiponceala nu e o perioadă. Mă refer la alea reale. Tot ce e considerat moft, ajunge să devină unul. În lipsă de susținere and so on.

După aspect, judeci. De aia și vrei să arăți bine. Ca să lași o impresie bună. Pentru că, în adâncul tău, și tu știi că aspectul fizic exprimă multe. Nu mă crezi? Ok, du-te la interviu în capot și turban. Îți pasă. Vă pasă. Ne pasă.

Am senzația că e 7 AM.

XXXX

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s