M-am săturat să văd pe newsfeed:

„Nu te bucura că femeia ta e cea mai frumoasă. Bucură-te că e cea mai fericită.”

”Mărimea nu contează și banii nu aduc fericirea.”

”În viață nu contează cât ești de bogat, contează cât ești de fericit.”

blablabla.

Bă, chestiile cu fericirea, fericirea, fericirea, devorbăcutine și etc., cred că mergeau în perioada aia cu Romeo și Julieta, când mă-ta te obliga să te măriți cum îți vine ciclul și prezervativul era cel mai mare păcat, probabil mai mare decât sinuciderea. Nu contează legile, contează cum sunt aplicate/ interpretate. Fie ele scrise sau nescrise.

Oamenii au tendința să se revolte. Când fericirea nu era, se revoltau spunând că banii nu contează, și că fericirea e mai presus. Pe atunci, oricum toți erau plini de bani, nu prea realizau ce spun. Acum, nu mai sunt bani. Dar trăim pe același principiu ipocrit și de căcat. Trăim cu gândul că, sincer foarte adevărat, fericiți cei săraci cu duhul. Că ăia nu gândesc, nu meditează, doar trăiesc, mănâncă, fut și se cacă. Eu, una, m-am plictisit de îndoctrinarea asta prin Facebook. Cine ești tu să-mi spui mie că banii nu aduc fericirea? Sau că mai bine să fii fericit decât frumos. E o ipocrizie. În zilele noastre, nu poți fi fericit, dacă stai cu buboaie pe față, dar nu ți le tratezi, pentru că te gândești că frumusețea nu aduce fericire. Să te văd fericit cu găuri în față și șanțuri sub ochi, peste 10 ani. Să te văd fără bac luat și fără loc de muncă, că na, banii nu aduc fericirea. Să te văd futându-te numai în poziția misionarului, că na, nu contează plăcerea, contează doar să faci sex.

Fericit ești tu, cum ești. Dacă ești fericit fără bani, nu ești fericit. Ești obișnuit. La fel și invers. Fericirea e obișnuință, acomodare spirituală într-o zonă de confort. Trăiește tu, cum vrei, și aia e.

Scutiți-mă.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Gata cu pseudo-quote-urile!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s