BRB, living my dream.

Nu voi înțelege niciodată cum poți urî pe cineva doar pentru că ești frustrat. Nu concep ideea simplă de a sta în fața calculatorului, cu viața ta de căcat, în care stai și critici constant ceva ce nu vei fi vreodată, și pur și simplu să critici. Adică mă gândesc în ce fel ți se mișcă rotițele.

motivation-picture-quote-success-inspiration-picture-quote

Niciodată nu am priceput dorința de a face rău, doar pentru că așa ți s-a sculat ție. Nu pot realiza cum să fii prieten cu cineva și să îl susții, apoi când devine mai bun decât tine să îl vorbești de rău și să încerci să îi pui bețe în roate. Ca ce chestie? Crezi că tu ai face mai mult? Ok… și, dacă e așa, fă. Poate chiar iese ceva mai mișto decât la celălalt.

Nu pricep ura. Chiar nu o pricep. De ce să-ți consumi energia pe ceva ce oricum nu te afectează? Cu ce te afectează că X are succes? Că X e fericit? Că X are o relație? Că X și-a luat un meniu de la Mc, dar tu urăști Mc-ul.

Cred că ura asta e cea mai mare problemă a societății de azi. Iar eu sunt sigură că mulți dintre cei care mă „urăsc”, vezi doamne, îmi verifică pagina mai mult decât și-o verifică pe a lor, și se consumă psihic la fiecare like pe care îl primesc, la fiecare comentariu bun și etc. Se consumă, mă, se seacă singuri de resurse. Cum să am eu cititori? Cum să primesc eu like-uri? Cum să am un blog? Că sigur eu nu am început eu din 2009 cu blogging-ul, că mint. Sunt o diavoliță. O mincinoasă și o manipulatoare. Fanii mei sunt doar de moment, iar „Flori în păr” e cu siguranță un „dezastru literar”, „o pată de mizerie pe literatura română” etc.

530-quotes-inspire-success

Hai că și eu urăsc. Știți ce urăsc? Prietenii ăștia care se agață, doar ca să fie văzuți pe lângă oameni de succes. Care nu depun niciun efort, dar vor să fie cunoscuți și ei, și să culeagă laurii. Îi asociez cu nevestele/amantele de fotbaliști. E cam aceeași chestie. Nu suport persoanele care nu muncesc. Sau care muncesc, dar degeaba, pe lângă, cu opriri, apoi gata, universul e împotriva lor, Dumnezeu sigur nu există, viața e incorectă și de căcat. Apoi, ce să facă? Urăsc, că atâta pot.

diana_oros_2016-1810

Și îi las în pace. La nivelul lor, vorba aia: mă bat cu experiență. Acum, ca să nu fiu poamă acră, sfatul meu este ca fiecare om să își facă viața așa cum vrea, să trăiască o nebunie, să își urmărească visul, să nu renunțe. Eu, momentan, cu asta sunt ocupată.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s