Girls can be freaks too

Poză: tipa asta genială.

Off, dar o am pe una atât de obsedată de mine, că nici nu știu dacă melodia lui Carey ar reuși să descrie chiar totul, la feminin.

Bă, eu mereu am fost pe tiparul de „stealing your girl”. Stând cu băieți, am dezvoltat o latură destul de tomboy în mine. Bă, și ori de câte ori deveneam bff cu gagica vreunui prieten de al meu foarte bun, aia începea să mă sperie și să îmi dea ideea că fie vrea să mă omoare, fie să mă violeze, fie amândouă.

Acum, iarăși, deși o știu de pe FB. O am pe una care e atât de disperată de mine, încât îi face ss-uri lui gagică-miu la snap-urile în care apar și eu, a adoptat cuvinte/ comportament de la mine, i-a zis lui gagică-miu că ea își fute toți prietenii, dar noroc că el e cu mine, deși sterotipul pe care îl reprezintă ea este scârbos rău, de om bolnav and so on. Și așa s-a ajuns la block, după nemaivorbire de vreo două luni, cu unfriend și atât, iar apoi au început telefoanele de la ea. De la ea și cei doi-trei prieteni pe care îi are. (Nu judec oamenii cu doi-trei prieteni, calitatea contează, știu, așa s-a întâmplat să mă exprim.)

And then I was like WTF. Da, fetele pot fi sinihistre. Chiar mai rău decât băieții. Și ele pot avea altar cu tine, nu doar pedofilii obsedați. Obsesia, în general, trebuie tratată la un specialist. Oamenii cu profil de psihopat fură tot ce văd în jur, se atacă din orice, copiază persoana de care sunt obsedați, dorind să fie ca ei, în general fiind de același sex, știind că nu îi pot avea și așa mai departe. Nothing wrong about gay ppl with this post, să nu se înțeleagă. Eu am o problemă cu oamenii care perturbă, sunt obsedați și deranjează. Da, oameni buni, da, modelule, o țărăncuță de la coada vacii te poate copia în secunda doi, oricum ai riposta tu.Am pățit-o, și nu doar o dată.

Da, unii m-ar pupa în fund la infinit dacă aș sta mai capră în viața de zi cu zi; la Bookfest, Gaudeamus, la coadă la Mega, la gagiu-miu în brațe etc.

People, take care. Vă zic, în mod evident, când simțiți că o persoană din anturajul vostru are o privire banală și urâtă, dar ceva sexuală, vă tot scrie, vă hărțuiește and so on, RUN!

Oricât de tolerant ai fi, trebuie să conștientizezi bine, foarte bine, categoriile sociale. Trebuie să te înconjori de oameni foarte apropiați de nivelul tău, cât să poți rezista, să poți supraviețui. Oricât de bun ai fi, nimeni nu zice să îți bați joc de unul care, față de tine, e evident vai mama lui. Doar lasă-l în pace și apropie-te de cine merită. Nu face greșeala ca, în loc de prieten, să devii idol. Uneori, chiar și ție îți e greu să găsești pe cineva mai bun decât tine, orice self-esteem ai avea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s