Something new: Anti-Bullying, proiecte, colaborări, și ce mai fac eu

Îmi voi justifica lipsa prin a anunța că lucrez la ceva nou. Da, la o nouă carte. De fapt, la mai multe, dar mai mult la asta.

M-am aventurat într-o lume nouă, străină, și a ieșit ceva într-un complet alt gen, complet altă treabă, complet alt univers.

Campania alături de cei de la Beck’s a fost un succes, realizându-se cea mai mare pictură murală pe zidul din Regie. Deocamdată, am mai multe proiecte și încerc să le mențin pe toate, așa cum pot. Am un Q&A în desfășurare, până pe 15 decembrie, apoi o surpriză, alăturată de o nouă colaborare.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fiulliaionita%2Fposts%2F550930731783066%3A0&width=500

Deocamdată, cam ăsta stă în burtă, și așteaptă să iasă la lumină (mulțumesc încă o dată, Bucureștiul Tinerilor, pentru ajutor!). Mai multe detalii în curând, fie aici, fie pe pagina mea sau Instagram, unde sunt mult mai activă. Încerc să le cuprind pe toate, și să le fac pe rând. E singurul lucru care îmi menține normalitatea… sau anormalitatea :D.

Până atunci, nu uitați că „Flori în păr”  încă vă așteaptă, pe cei ce nu au citit-o încă, săptămânal caut reduceri și le postez pe pagina mea și, cum pot, îmi măresc comunitatea pe zi ce trece.

 

XO.

Reclame

Un gând despre „Something new: Anti-Bullying, proiecte, colaborări, și ce mai fac eu”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s