Despre Anti-Bullying

Eram și eu la o cafea, random, cu câteva persoane, și discutam despre ce vreau eu să mai fac pe viitor. Mi-am amintit, brusc, de un vis vechi de al meu: o campanie anti-bullying, pentru că știu câți oameni suferă de asta, și dispun și de resursele necesare.

Dar, uneori, e bine să te bagi în colaborări, ca să reziști. Așa că am aprobat ideea. Idee care mi s-a propus: până ne dezvoltăm ca și asociație, hai să începem de jos, cu o companie mai mare în spate. Nimic mai simplu.

11009890_351358535073621_1166567923293297467_n

Echipa era imensă, în sine. Zic de mine, că e vorba de mine aici: am lucrat la niște texte, despre ce simt eu, scrise din suflet. Tipice Home și About. Inițial, am anunțat debutul proiectului printr-un share și o postare pe blog. Nu prea contează cine ești, sincer, în situații de genul. Contează doar să ajuți. Am sharuit pentru advertising. Ca să îmi cresc mie proiectul.

Și, brusc, compania aia mare, cu care aveai o „colaborare”, vine și îți fură proiectul, împreună cu echipa din spatele acestuia. După ce faceți site și logo (nu eu ocupându-mă de asta), treaba „murdară”, stuff… Boom! Apare un alt site, cu textele tale pe el, în care ideea ta, proiectul tău, este acum al lor. Așa, brusc. Iar cei ce au propus colaborarea nu își mai amintesc nimic, tot așa, brusc. Iar ei refuză să înțeleagă că trebuie șterse și că e ilegal, practic.

Minunat, nu e așa?

Copii, nu lucrați cu companii, asociații etc. Ca și în ultima postare, repet: dacă vrei ceva bun, fă-l singur. Fii propriul tău manager, editor, organizator, răspunde TU de informațiile și ideile tale. Nu faceți greșeala mea.

Articolul ăsta nu îl scriu decât ca să vă arăt ce pățești dacă ești prost. Adică așa ca mine. Îmi pare rău, dar în situații de genul nu pot sta pe curul meu, iar capacitatea de futut în gură îmi crește la un milion, și îmi dau ultimata. Nasoală, consumă mana și energie (pentru cunoscători).

14691288_1259441700744580_1889433112485105670_o

Reclame

Un gând despre „Despre Anti-Bullying”

  1. Iulli, asa se intampla cand ceva mai mare decat tine vrea sa ajute, asta este situatia generala. Misto ca nu te-ai lasat prada, si mai tare ca alegi sa postezi asta ca sa ne spui, sfatuiesti, ajuti.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s