Despre „Tineri 101”

Tineri 101 este noul meu proiect. Bine, nu îi pot spune chiar „nou”. El, în sine, datează din vara trecută, împreună cu ce e pe el, iar ideea de mai bine de un an și ceva.

Totuși, sunt un artist. Nu pot face două lucruri, pentru simplul fapt că știu că pe unul dintre ele îl voi trata cu superficialitate, doar ca să fie acolo. La cărți, e altceva. Pot scrie în paralel oricâte cărți vreau (ciudat, nu?).

Tineri 101 a pornit de la ideea de comunitate, website. Tinerii nu au de unde să afle anumite lucruri sau unde să se regăsească. Mereu am fost de partea lor și mereu am mers pe ideea că generația asta a mea e cum e, din cauză că e o generație neascultată, nedormită, neînțeleasă. Scurta descriere a proiectului meu sună cam așa:

Adolescenții au probleme, la fel ca și adulții, doar sunt niște oameni mari în devenire. Nu la fel de importante, dar mai greu de suportat. Ei nu sunt „căliți”, învățați. Sunt înconjurați de incertitudini. Cei din jurul lor la fel de „wtf?”, părinții, deși au fost ca ei, nu au energia necesară ca în fiecare secundă să le explice anumite lucruri pe care oricum nu le-ar asculta, din dorința de nou, de aventură și de experiențe, acele experimente dureroase pe propria piele.
Așa ajungem la lucruri pe care nu le putem controla, la situații fără ieșire, la pericole, chiar și la ilegalități. Însă aici este locul unde mi-am propus să spun lucruri pe care nu aș fi avut curajul să le spun la momentul potrivit.

Ei bine, cam asta e ideea, pe larg. Vă invit să aruncați un ochi pe site, ca să vă faceți o părere proprie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s