Impresii de după Crăciun

În ultima vreme, am început să devin un om mai organizat, mai pozitiv, și mai puțin interesat de ceea ce crede lumea. Mult mai puțin. Da, nici eu nu credeam că se poate.

Dacă 25 decembrie s-a dus atât de repede, ca și orice lucru pe care îl aștepți cu adevărat, totuși nu pot spune că s-a dus instant. Crăciunul de anul acesta a fost într-adevăr special. Fiind primul meu Crăciun fără bunicul meu, la mai puțin de o lună de la moartea lui, a fost unul în familie. Mai în familie poate, decât dacă ar fi fost în viață. Pentru că, până acum, cam fiecare era cu treaba lui: o masă în familie, apoi ne vedeam de preocupările noastre.

Tragedia ne-a unit. Am petrecut timp cu fiecare dintre membrii familiei mele, și mai urmează, pentru că sezonul festiv nu se termină până la începutul lui 2018, nu?

Image result for christmas tumblr

Impresiile mele? Orice sărbătoare există ca să nu o iei razna. Revelionul pentru iluzia de replay, Crăciunul pentru că multă lume pățește lucruri nasoale în perioada asta. De aceea Nașterea se sărbătorește la așa un nivel, prin cadouri, oameni de zăpadă, și Moș Crăciun.

Zile senine, frumoase, de uneori mă simt ca o nebună băgând în combina mea retro acel CD cu Frank Sinatra și dând drumul la luminițe, închipuindu-mă ca un fel de om nebun, blocat în mijlocul Crăciunului, într-o zi de aprilie.

Image result for christmas street tumblr

E un an în care tot ce e în jur pare festiv. De la luminițele de pe străzi, la reclamele TV, car mai de care mai cringy. Dar e bine. E un sentiment de cringe benefic, fiindcă are un scop.

E un an în care am brad. Anul trecut am dat năibii ideea de brad, habar nu am de ce. Mi-am aruncat bradul artificial cu o săptămână înainte de Crăciun. Nu-mi mai plăcea, nu voiam, nu-mi trebuia. Anul acesta am tânjit. Și, spre deosebire de alți ani, nu l-am mai împodobit prea devreme. Am lăsat totul să decurgă natural, pe principiul de „toate la timpul lor”. Și am realizat că, de Sărbători, cu puțină bunătate, cu familia aproape și, bineînțeles, cadourile oferite și/sau primite, poți fi cel mai bogat om, din toate punctele de vedere.

În curând, pe canalul meu de Youtube, mă gândeam să fac și un Christmas HAUL.

Publicat de Miss Understood

about.me/iulliaionita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s