Despre

Iulia Ioniță are 20 ani și s-a născut în București, pe data de 2 septembrie. Absolventă de liceu cu profilul filologie, aceasta în prezent studiază comunicarea. A debutat în lumea literară la vârsta de șaptesprezece ani cu romanul pentru adolescenți „Flori în păr”, publicat în luna februarie 2016 la Editura Datagroup. Cartea a fost primită extraordinar de bine, spărgând niște granițe: „Vreau să deschid ochii celor care pot și să închid gurile celor care îi descurajează.”, spune Iulia. În iunie 2018, la aceeași editură, apare traducerea în germană, „Blumen im Haar”.

În luna aprilie 2017, Iulia a anunțat apariția noului ei roman, „Percepții Inconștiente”, la editura Librex Publishing. În luna mai a anului 2017, apare cel de al doilea roman, „Percepții Inconștiente”, un amestec de ficțiune cu mitologie, ezoterism, horror, dar și mult mister, la editura Librex. Continuarea, „Ușa de dincolo de viață” apare la aceeași editură în aprilie 2018. În vara 2018, Iulia a anunțat că lucrează la partea a doua a romanului care a consacrat-o, „Flori în păr”. Cărțile Iuliei Ioniță se găsesc în majoritatea librăriilor din țară, dar pot fi comandate și online.

De asemenea, Iulia este cunoscută în mediul online pentru canalul său de Youtube, acolo unde povestește diverse întâmplări.

%d blogeri au apreciat: