De ce 80% din oamenii care mă cunosc mă cred bărbat

Am un comportament ostil la menstruație, și ciudat la normalitate. Sunt o fată care a copilărit printre băieți, avea rîni pe picioare, epilate totuși, și i se spunea „Iulian”. Aveam băieți bff, în mare parte fără interese la mine. Mă sfătuiam mult mai bine cu un băiat, decât cu o fată.

IMG_1788

95,9% din fete sunt rele. Foaaarte rele. Parșive, invidioase și bârfitoare. Nu uitați, e și acel procent mic de fete ok. Dar rar. Și sunt mândră că mă număr printre ele. Da, și eu sunt falsă, în felul meu, dar nu în detrimentul celorlalți. Dacă arăți ca un cur cu o haină, îți zic. Că nu vreau să te faci de râs.

Eram fetița tunsă castron, blondă și cu ochii albaștri. Preferam jucăriile cu Spider Man, decât Barbie. Mă luam în gură cu oricine. Mă jucam cu mingea. Mergeam cu bicicleta (acum am uitat; da, e posibil; da, fără roți ajutătoare).

Într-o zi m-am certat cu bunica. Îmi cumpărase un puzzle cu Barbie, iar eu voiam unul cu Louie. Îmi plăceau și chestiile de fete. Decapitam păpușile, sau băgam musculițe în capul lor și după îl puneam înapoi. Mă amuza cum le bâzâia fața aia perfectă.

Mă îmbrăcam numai în pantaloni și în negru, în general. Negru, roșu și albastru. Haina mea preferată era o salopetă roșie. Aa, și mai aveam niște blugi pe care scria „RAMBO”, cu fiecare literă colorată diferit, largi și cu șnur. Purtam teniși, dorind mereu să fiu o fată, și luptându-mă cu standardele societății.

Ador să fiu elegantă. Nu doar la ocazii, ci oricând simt. Uneori mă îmbrac ca de gală, chiar dacă merg doar la o terasă. Sunt pe mood-uri.

Nu-s bărbat, sunt doar comodă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s