Eu

Trebuia să fiu un rockstar. Dar nu am voce.

Am început, pur și simplu, să îmi trăiesc viața așa cum vreau eu. Să fiu ceea ce am visat de când eram mică. Cea mai bună variantă a mea. Eram „satanistă”, „drogată”, „denaturată” and so on, numită de cei din jur. Și mi-a luat mult să mă trezesc la realitate. Și, automat, m-am schimbat pe interior, și voiam și pe exterior. Asta am fost mereu. Am vrut să arăt cine sunt eu cu adevărat, și asta am făcut. M-am găsit pe mine. Și ăsta e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.

M-am născut pe 2 septembrie 1997. Pasiunea de a scrie m-a învăluit încă de când îmi pot aminti niște mici impresii despre copilul Iulia.

1915330_184762728212488_4030736_n

De la compunerile școlare de la tema cărora deviam mereu, la jurnale și poezii haioase, la povești, aparent, fără sens, în anul 2009, „aberam” pe primul meu blog, „Jurnalul meu de aberații”, ridicând primele temelii la pasiunea mea de a scrie.

Constant, am început să scriu povestioare scurte pe diverse site-uri și pe Wattpad. Apoi, am simțit că vreau să dau totul afară. În noiembrie 2014, până trei luni mai târziu, deja scriam la romanul meu de debut, „Flori în păr”, lansat pe data de 7 februarie 2016, la Editura Datagroup.

La vârsta de 18 ani, eu am debutat în lumea literară.

Îmi place să scriu, pentru că mă exteriorizez diferit, exprim mult mai bine ceea ce am de spus.

Simt absolut tot ceea ce scriu, cu sufletul, de parcă aș fi fost acolo. În general, nu îmi place să scriu despre viața mea sau lucruri reale. Oamenii, în general, scriu, apoi proiectează, pentru a analiza sensul. Eu, însă, am totul pregătit- ca un film ce nu vrea să rămână nedifuzat.
Am o imaginație care nu vrea deloc să tacă, multe impresii… Uneori simțeam că orice îmi trece prin cap ar trebui scris, dar m-am gândit puțin mai bine. Nu e normal, nu e ok.

Dar până la urmă, când un gând vrea atât de mult să iasă din tine, de ce să nu îi dai voie? De ce să ne limităm și să impunem reguli minții? Dacă și de la gânduri ne-am înfrâna și le-am lăsa de izbeliște pe undeva prin univers, cine am mai fi noi?

 

COMANDĂ cartea „Flori în păr” aici: http://goo.gl/ayYp08

COMANDĂ cartea „Percepții Inconștiente” aici: https://goo.gl/yySbbE
GOODREADS: https://goo.gl/OmbePq

RECENZII: http://goo.gl/7GGkCI
TUMBLR: http://goo.gl/CQHPqV
WEBSITE: http://goo.gl/1QEyXU
INSTAGRAM: https://goo.gl/7GcJPr

 

Un gând despre „Eu

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: